AFTEN MENU

Aften menu

Kl. 17.00 - 20.30

Snacks

Blandede mandler

39,-

Oliven

39,-

Ansjosfileter i olivenolie m. Focaccia

89,-

Aranchini med estragon mayo

49,-

Buratta med olivenolie

69,-


Forretter


Gambas rejer

tigerrejer i hvidløg

119,- 

Oksetatar

Estragon mayonnaise, kartoffelchips, og friteret kapers

128,-




Hovedretter

Fish n´ chips

Sauce, ærtedip og pommes frites

179,-

Varmrøget laks

Salat, asparges, rejer, skovbær vinaigrette og sauce verde

Hertil hjemmebagt brød

179,-

(Kan fås vegetarisk med Arancini)

149,-

Brassirede svinekæber

Luftig kartoffel porre puré med rosenkål og syltede perleløg

229,-

Ribeye steak 300g

Haricots verts og pommes frites

Valgfri sauce: Bearnaise, rødvin eller peber +15

389,-

Peberbøf 250g

Stegte kartofler, hvisløgpuré og variation af løg

Valgfri sauce: Bearnaise, rødvin eller peber +15

289,-

Klassisk wienerschnitzel af kalv

Med pommes sautèes, ærter, dreng og kaperssauce

239,-

Espersens burger

I briochebolle med oksekødsbøf og grønt. Hertil pommes frites  Valgfri dip +10

179,-

Børneretter

Byg selv børneburger

I brioche bolle med bøf af oksekød, grønt, pommes frites og valgfri dip

89,-

Spaghetti kødsovs

89,-

Fiskefilet

Paneret rødspættefilet med pommes frites og remoulade

89,-


Desserter

Espersens hjemmelavet æblekage

med makron og ribsgele

89,-

Husets isanretning

3 slags is med flødeskum og chokoladesauce

99,-

Dagens kage

49,-

Petit four

69,-