AFTEN MENU

Aften menu

Kl. 17.30 - 21.00

Snacks

Blandede mandler

29,-

Oliven

29,-

Ansjosfileter i olivenolie m. Focaccia

89,-

Aranchini med estragon mayo

49,-

Buratta med olivenolie

69,-


Forretter

Oksetatar

Estragon mayonnaise, kartoffelchips, og friteret kapers

119,-

Rimmet torsk 

Syltede skalotteløg, agurk, maltjord, glaskål, vinaigrette og wasabi mayo

109,-


Hovedretter

Fish n´ chips

Sauce, ærtedip og pommes frites

179,-

Moules Frites

Pommes frites og aioli

179,-

Bagt torsk

Hummerbisque, syltede æbler og fennikel crudité

179,-

Varmrøget laks

Salat, asparges, rejer, skovbær vinaigrette og sauce verde

Hertil hjemmebagt brød

179,-

(Kan fås vegetarisk med Arancini)

149,-

Ribeye steak 300g

Med hjemmelavet bearnaisesauce, og pommes frites

359,-

Oksefilet 250g

Salatløg, bagte gullerødder, luftig kartoffelskum og rødvinsauce

259,-

Klassisk wienerschnitzel af kalv

Med pommes sautèes, ærter, dreng og kaperssauce

229,-

Braiserede svinekæber

Luftig kartoffel-porre puré og rosenkål

189,-

Espersens burger

I briochebolle med oksekødsbøf og grønt. Hertil pommes frites og valgfri dip

169,-

Dagens ret

Mandag

Krebinetter

Stuvede ærter og gulerødder med kartofler

179,-

Tirsdag

Espersen gryde

Paprikagryde med mørbrad og cocktailpølser

Vælg mellem ris og pommes frites

189,-

Onsdag

Stegt flæsk ad libitum

Rødbeder, sennep, kartofler og persillesovs

169,-




Børneretter

Byg selv børneburger

I brioche bolle med bøf af oksekød, grønt, pommes frites og valgfri dip

89,-

Spaghetti kødsovs

89,-

Fiskefilet

Paneret rødspættefilet med pommes frites og remoulade

89,-


Desserter

Espersens hjemmelavet æblekage

med makron og ribsgele

89,-

Citronfromage

Bagt hvid chokolade, marengs og broken gel

89,-

Husets isanretning

3 slags is med flødeskum og chokoladesauce

89,-

Dagens kage

49,-

Petit four

59,-