VORES MENU

Vi tror fast og holdent på traditionelle danske opskrifter, 

og at give dig et smil på vejen.

Menu

Sommer 2018


 Kl. 11:00 - 13:00

BRUNCH

BRUNCHTALLERKEN

Yoghurt med honning, müsli og skovbærkompot, røræg med bacon og cocktailpølser, varmrøget laksesalat, serrano skinke, chorizopølse, ost, frugt, pandekage med sirup og kage. Hertil serveres brød samt en kop kaffe/ the og et glas juice.

149,-


Mandag - fredag kl. 16:00 - 17:00

HAPPY HOUR

Gælder fadøl Carlsberg eller Tuborg Classic


Fredag kl. 17:30 - 21:00

STEGT FLÆSK

Med kartofler og persillesovs

139,- 




Kl. 12.00 - 15.30, kun mod forudbestilling og min. 10 kuverter.

LUKSUSANRETNING

3 SLAGS SILD

marinerede, krydder- og karrysild med kogt æg, løg og kapers

RØGET LAKS 

med røræg

FISKEFILET 

med remoulade og citron

ÆG OG REJER HØNSESALAT 

med bacon og champignon

LUN LEVERPOSTEJ 

med bacon og champignon

FLÆSKESTEG 

med rødkål og agurkesalat

MØRBRAD 

med bløde løg og champignon

OSTEFAD 

med frugt

289,-