Vi åbnede denne cafe med én klar vision - at dele vores lidenskab for god dansk mad, smørrebrød og vin.
Vores drøm var at åbne et sted som også kunne bringe lokalsamfundet tættere sammen.


Vores historie

I 2003 åbnede Café Espersen i de lokaler, som tidligere husede billetkontoret og ventesalen for færgen Dragør - Limhamn.

Visionen var at dele lidenskaben for god dansk mad, smørrebrød og vin med lokalsamfundet. 

Fra 'Sol over Dragør' på pølsebakker har Cafe Espersen udviklet sig til et sted med lækker, veltilberedt og gennemført mad lavet med gode råvarer og tilsat en masse kærlighed for madkunsten.

Siden 2003 er der kommet tilbygning, renovationer og fornyelser både indeni og udenfor. Restauranten er et sted hvor god stemning og hyggelige stunder altid er sikkert. 


På spidsen af Dragør Havn..

Restauranten ligger på spidsen af Dragør Havn med udsigt over vandet og havnen. De smukke omgivelser giver sig også godt til en gåtur efter et godt dansk måltid. Tag gerne bilen med - lige ved restauranten er der nemlig over 150 gratis parkeringspladsen.

Hos Café Espersen serverer vi frokost og aftensmad både indenfor og udenfor - vores terrasse og udendørs servering er åben i sommer månederne. Vi tilbyder også happy hour på vores almindelige fadøl - Tuborg, Carlsberg og Classic, samt husets vine mellem kl. 16-17 i hverdagene.

Vi holder også masser af grill og musik aftener om sommeren med live band og det bedste fra grillen. Så tjek vores kalender og book et bord - de bliver nemlig hurtigt booket. 

Slip for stresset - vi klarer jeres arrangement!

Med masser års erfaring kan vi helt problemfrit holde jeres arrangement for jer om det er konfirmationer, bryllupper, begravelser, runde fødselsdage - you name it! 

Vi sørger for det hele og giver jer roen til at nyde festen.

Du kan finde meget mere information her på siden eller ved at kontakte os på telefon: 32940770.