AFTEN MENU

AFTEN MENU 

FORÅR 2019

Kl. 17.30 - 21.00


FORRETTER

REJECOCKTAIL

med thousand island dressing, brød og smør

94,-

FRISK MOZZERALLA

med serrano skinke, friske figner, balsamico perler, basilikum og olivenolie

84,-



FISKERETTER

MOULES MARINIÉRES, HVIDVINSDAMPET BLÅMUSLINGER

med aioli, urter i julienne, fløde og pommes frites

169,-

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE

med kartofler, tyttebær og smørsauce

199,-

VARMRØGET LAKS

Med asparges, rejer, soltørrede tomater,

salat, brød og sauce verte

149,-

RØDSPÆTTEFILETER

2 stk. rødspættefileter med pommes frites og remoulade

145,-


KØDRETTER

ESPERSEN STEAK - 250 g.

vælg mellem tilbehør: stegte kartofler/ pommes frites

bearnaise sauce/ pebersauce

serveres med dagens garniture

249,-

WIENERSCHNITZEL

Af gris, med dreng, ærter,

pommes saute og kaperssauce

199,-

ESPERSEN BURGER - 250 g.

Burger med bøf af oksekød,

salat, tomat, agurk, løg, barbecuerelish og dressing.

Serveres med pommes frites

VÆLG MELLEM:

Chili mayonnaise/ remoulade/ ketchup/salatmayonnaise

149,-

MIX SALAT

55,-

EKSTRA TILBEHØR

VÆLG MELLEM:

Chili mayonnaise/ remoulade/ ketchup/salatmayonnaise

15,-


BØRN

BYG SELV BURGER

Burger med bøf af oksekød 

Serveres med pommes frites og remoulade

89,-

FISKEFILET

Friskpaneret rødspættefilet

Serveres med pommes frites, citron og remoulade

94,-

ALLE BØRNERETTER ER INKL. IS



DESSERTER

DAGENS TRIFU

79,-

TIRAMISU

79,- 

GAMMELDAWS ÆBLEKAGE

79,-

KAFFE & KAGE

Dagens kage

79,-