AFTEN MENU
AFTEN MENU
FORÅR 2019
Kl. 17.30 - 21.00
FORRETTER
REJECOCKTAIL
med thousand island dressing, brød og smør
94,-
FRISK MOZZERALLA
med serrano skinke, friske figner, balsamico perler, basilikum og olivenolie
84,-
FISKERETTER
MOULES MARINIÉRES, HVIDVINSDAMPET BLÅMUSLINGER
med aioli, urter i julienne, fløde og pommes frites
169,-
SMØRSTEGT RØDSPÆTTE
med kartofler, tyttebær og smørsauce
199,-
VARMRØGET LAKS
Med asparges, rejer, soltørrede tomater,
salat, brød og sauce verte
149,-
RØDSPÆTTEFILETER
2 stk. rødspættefileter med pommes frites og remoulade
145,-
KØDRETTER
ESPERSEN STEAK - 250 g.
vælg mellem tilbehør: stegte kartofler/ pommes frites
bearnaise sauce/ pebersauce
serveres med dagens garniture
249,-
WIENERSCHNITZEL
Af gris, med dreng, ærter,
pommes saute og kaperssauce
199,-
ESPERSEN BURGER - 250 g.
Burger med bøf af oksekød,
salat, tomat, agurk, løg, barbecuerelish og dressing.
Serveres med pommes frites
VÆLG MELLEM:
Chili mayonnaise/ remoulade/ ketchup/salatmayonnaise
149,-
MIX SALAT
55,-
EKSTRA TILBEHØR
VÆLG MELLEM:
Chili mayonnaise/ remoulade/ ketchup/salatmayonnaise
15,-
BØRN
BYG SELV BURGER
Burger med bøf af oksekød
Serveres med pommes frites og remoulade
89,-
FISKEFILET
Friskpaneret rødspættefilet
Serveres med pommes frites, citron og remoulade
94,-
ALLE BØRNERETTER ER INKL. IS
DESSERTER
DAGENS TRIFU
79,-
79,-
GAMMELDAWS ÆBLEKAGE
79,-
KAFFE & KAGE
Dagens kage
79,-