PROFESSOR LONGHAIR, d. 4. august

Bandet Professor Longhair spiller hos Cafe Espersen lørdag d. 4. august kl. 19.00

Hvad sker der, når man samler fire garvede musikere? Alle med god sans for det gode groove. Med forkærlighed for funk, soul, jazz, rock og pop (vi taler hér om GOD pop!!)....
Professor Longhair får folk til at rykke ud på dansegulvet og skråle med. Vi spiller masser af genkendelige hits, men har også krydret repertoiret med mange fede sange, som andre bands ikke spiller.
Lige meget om vi taler om bryllupper, fødselsdage, receptioner, firmafester eller kulturhuse, er professoren altid klar til at rykke ud med en "groovy" forelæsning. Professor Longhair interagerer med publikum og begejstrer!

"Vi havde fornøjelsen af at have professor longhair til at spille til vores bryllup. De spillede både under middagen samt til festen bagefter. De er super professionelle, og havde et kæmpe repertoire. At have dem som band under middagen var en super akustisk oplevelse, som de bare mestrede virkelig super godt. Og til festen efterfølgende kunne sætte en super stemning og få folk op af stolene og ud på dansegulvet. Stor tak til jer. Hilsen Louise og Søren"

Craig "Hermi" Herrmann er bandets udlænding. Craig har sunget og spillet bas siden teenageårene. Trods sit genetiske ophav (søn af to jazzmusikere) blev Craig tidligt fristet af rockmusik og spillede i forskellige bands i Australien såsom Kiss My Axe og Point Blanc.
Craig flyttede til Danmark i forrige århundrede og prøver stadig at blive assimileret. Han har spillet egne numre med Venus Envy, Stray Babies og Silver Exile, men på sine ældre dage er han gået over til at spille mere kendte sange med Mike Gator, Brown Sugar, Party Smoothies, The Dirty Dudes, Danske Hits og ikke mindst Professor Longhair.

Professor Longhairs kapelmester, Claus, har været rundt om stort set alle stilarter siden teenageårene. Selvom jazz og funk står hjertet nær, er det altoverskyggende idol dog Bruce Hornsby (som Claus spillede sammen med i 2004!). Tidligere har han spillet i bl.a. Red House, Factions, Paspartu, Life Time Warranty og (stadigvæk) Nick og dem.

Carsten "Fræser" Jakobsen holder af al slags musik. Han kan få en fornuftig lyd ud af de fleste instrumenter. Guitaren er dog favorit nr. 1 og har været fast følgesvend siden Fræser var 4-5 år gammel. I de unge år stod funkmusik hjertet nær, men Fræser har altid haft en brændende glød for countrymusik som han dyrker i det skjulte. Han har flere gange været i Nashville, Tennessee og dyrket guitarstilen og planlægger yderligere ture til "over there". Fræser har spillet sammen med et hav af musikere, kendte som ukendte.

Per nåede at spillede både triangel og marimba, før han som teenager fandt hen bag tønderne - og der er han blevet siden! Per har tidligere spillet med bl.a. Sporadic Applause, Uncle Bob, Danny Dromedar & Puklerne, Hoochie Qoochie Blues Band samt funkorkestret Elephant's Foot. Foruden nådesløst at nørde rytmer er Per også dedikeret webmaster på professorlonghair.dk.